Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Players και άλλες αρνητικές παγίδες

 

flirtΈχεις ερωτευτεί τρελά κάποιον άντρα με το που τον γνώρισες,  μόνο για να καταλάβεις λίγες μέρες ή εβδομάδες μετά, σε αντίθεση με αυτά που πίστευες, ότι δεν ενδιαφερόταν και τόσο να είναι μαζί σου;

Δυστυχώς κάποιοι άντρες βλέπουν τις ερωτικές σχέσεις σαν ένα παιχνίδι. Μιλάνε και περηφανεύονται μεταξύ τους για τις γυναίκες που έχουν “καταφέρει” και περιγράφουν το πώς τις γνώρισαν και τις έκαναν να τους θέλουν. Κάποιοι έχουν και συγκεκριμένες ατάκες για φλερτ, συνήθειες, αστεία και κόλπα εντυπωσιασμού ώστε να δημιουργήσουν την εικόνα μιας προσωπικότητας που πιστεύουν ότι θα είναι πιο ελκυστική στις γυναίκες. Ίσως να έχεις ακούσει τυχαία άνδρες να μιλάνε με αυτόν τον τρόπο ή και άνδρες που γνωρίζεις και με τους οποίους είχες σχέση.

Αν είσαι φίλη με κάποιον player ή είχες ποτέ την δυσάρεστη εμπειρία να βγεις ραντεβού με κάποιον τότε ξέρεις για τι μιλάω.

Υπάρχουν τρεις διαφορετικοί τύποι player...

1. Οι εγωιστές players 831662

Αυτοί είναι άντρες που θέλουν ή έχουν ανάγκη προσοχής από πολλές γυναίκες. Η προσοχή ταΐζει το εγώ τους και τους κάνει να νιώθουν καλύτερα για τον εαυτό τους. Δεν είναι απαραίτητα κακά παιδιά, άλλα φλερτάρουν ξεδιάντροπα και δεν ξέρουν να κάνουν τίποτα άλλο παρά από το να αναζητούν την έγκριση και την επιδοκιμασία όλο και περισσότερων γυναικών. Συνήθως “συνδέονται” με τις γυναίκες από την πρώτη στιγμή και επειδή οι γυναίκες εξιτάρονται από αυτή τη σύνδεση, θα ανοιχτούν και θα μοιραστούν μαζί τους τις προσωπικές σκέψεις τους, τα συναισθήματά τους κλπ.

2. Οι κοινωνικοί players

Αυτοί είναι άντρες που έχουν ανάγκη σε καριέρα το πώς να συλλέγουν γυναίκες. Είναι η αγαπημένη τους βραδινή ασχολία. Θα τους βρεις συνέχεια έξω να καλοπερνάν, πάντα θα έχουν κάπου να πάνε, πάντα θα έχουν κάποια γυναίκα να τηλεφωνήσουν, και ποτέ δεν θα μείνουν Σάββατο βράδυ μέσα. Τείνουν να συναθροίζονται με άλλους players που είναι και αυτοί έξω για να γνωρίζουν καινούριες γυναίκες.

3. Οι σωματικοί playersthumbnail

Τέλος, υπάρχουν οι σωματικοί players. Αυτοί οι άνδρες ψάχνουν κάτι τελείως σαρκικό από μια γυναίκα και δεν έχουν τίποτα άλλο στο μυαλό τους. Είναι συχνά οι πιο αισθησιακοί και καλλιτεχνικοί τύποι που γοητεύουν τις γυναίκες με τη γλώσσα του σώματος και την ικανότητα τους να κάνουν μια γυναίκα να νιώσει άνετα με την πρώτη επαφή.

Όπως και να 'χει, πριν λίγα χρόνια πρόσεξα κάτι ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ σχετικά με τους άντρες που οι γυναίκες θεωρούν players. Από τότε που ήμουν αρκετά μεγάλη για να μπορώ να πηγαίνω στα μέρη όπου οι άνδρες και οι γυναίκες βγαίνουν και γνωρίζονται (bars, clubs, εστιατόρια, μουσεία, πάρτι, κλπ), είδα άνδρες ωραίους, ελκυστικούς, διασκεδαστικούς και δυναμικούς να ελκύουν γυναίκες άσχετα με τις προθέσεις τους. Αυτοί οι άντρες αντιπροσωπεύουν ένα συγκεκριμένο δίλημμα για τις γυναίκες εξαιτίας της ΕΛΞΗΣ που νιώθουν για αυτούς καθώς και αυτούς που ονομάζω το πραγματικό “Δυναμικό Σχέσης” ενός άνδρα.

Αυτό που εννοώ είναι ότι τα στοιχεία που ελκύουν τις γυναίκες στους players είναι συχνά και αυτά που τους κάνουν κακό “υλικό σχέσης”. Είναι συνήθως αυτοί οι άνδρες που δεν νοιάζονται, δεν είναι γενναιόδωροι, υπομονετικοί, διακριτικοί κλπ τους οποίους τελικά οι γυναίκες ερωτεύονται και μοιράζονται τη χημεία μαζί τους.

newego_LARGE_t_821_1956499_type12905 

Δεν έχεις νιώσει ποτέ ένα δυνατό αίσθημα σύνδεσης με έναν κυρίαρχο, δυναμικό και μη διαθέσιμο άντρα;

Αυτό που κάνει αυτούς τους άντρες ενδιαφέροντες και ελκυστικούς δεν έχει να κάνει ΚΑΘΟΛΟΥ με το αν θα ήταν καλοί σύντροφοι. Για του λόγου το αληθές, αυτοί οι άντρες είναι συνήθως οι ακατάλληλοι τύποι για μια σχέση με νόημα. Το χειρότερο όμως είναι ότι οι άντρες οι οποίοι είναι έτοιμοι και περιμένουν μια σοβαρή σχέση με μια γυναίκα είναι συνήθως αυτοί με τις λιγότερες δεξιότητες και την λιγότερη πείρα στο να δημιουργούν σύνδεση με μία γυναίκα, οπότε και οι γυναίκες συχνά δεν ελκύονται προς αυτούς.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Είμαι εδώ για να δώσω μαρτυρία για το πώς με βοήθησε να φτιάξω τη σχέση μου αυτός ο ισχυρός μάστορας που ονομάζεται Dr.DWAN. Ήμουν ραγισμένη όταν η αρραβωνιαστικιά μου μου είπε ότι δεν ενδιαφέρεται πλέον να με παντρευτεί επειδή είχε σχέση με την άλλη γυναίκα όπου εργάζεται. Έκλαιγα και έκλαιγα κάθε μέρα, μέχρι που έγινε τόσο άσχημα που έφτασα στο Διαδίκτυο για βοήθεια, τότε ήταν που διάβασα μια κριτική για το σπουδαίο έργο του Dr.DAWN και μετά επικοινώνησα μαζί του για βοήθεια για να φέρω πίσω τον εραστή μου. με βοήθησε να κάνω ένα ισχυρό ξόρκι αγάπης συμφιλίωσης και προς μεγάλη μου έκπληξη μετά από 48 ώρες που έκανα το ξόρκι της αγάπης, η αρραβωνιαστικιά μου επέστρεψε στα γόνατα παρακαλώντας με να τον συγχωρήσω. Είμαστε τώρα ευτυχισμένοι παντρεμένοι και όλες οι ευχαριστίες πηγαίνουν στον Dr.DAWN Wonders για να με βοηθήσετε να σώσω τη σχέση μου, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Dr.DAWN μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του: ( dawnacuna314@gmail.com )
WhatsApp:+2349046229159/
+3550685677099