Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

ΤΑ 10 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΖΩΗ!!!

 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ…

6. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΓΝΩΜΩΝ

GratitudeΜελέτες έχουν δείξει ότι οι ευτυχέστεροι άνθρωποι είναι αυτοί που ευγνωμονούν για όσα έχουν, παρά την κατάσταση στην οποία βρίσκονται. Μην αναβάλεις την ευτυχία και ας μην έχουν επιτευχθεί οι στόχοι σου. Η ευτυχία δουλεύει μέσα σου.

Το Ταλμούδ αναφέρει «In the world to come each of us will be called to account for all the good things God put on this earth which we refused to enjoy.» 

«Στην ζωή αυτή που σταλθήκαμε για να ζήσουμε, θα λογοδοτήσουμε στον Θεό για όλα τα καλά που έστειλε πάνω στην Γη και τα οποία αρνηθήκαμε να απολαύσουμε.» Μάθε να εκτιμάς την εξελικτική διαδικασία της Ζωής σου και όχι μόνο την πραγματοποίηση των ονείρων σου.

7. ΑΝΕΛΑΒΕ ΔΡΑΣΗ

images (1)

Πολλές φορές οι άνθρωποι μένουμε αδρανείς επειδή δεν μπορούμε να προχωρήσουμε από το επίπεδο Α στο Β. Ποιο θα μπορούσε να είναι το επόμενο σου βήμα? Μίλα σε έναν φίλο, πάρε μαθήματα για κάτι που σε ενδιαφέρει, διάβασε ένα βιβλίο που σε ενδιαφέρει, μάθε μια καινούργια τέχνη. Ανάλαβε δράση με ότι σε ευχαριστεί και σε εξιτάρει.

8. ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΙ

RightWayWrongWaySign

Έχει ειπωθεί ότι οι συμπτώσεις είναι ο τρόπος του Θεού να παραμένει στην ανωνυμία. Συναντάμε συχνά στην ζωή μας τυχαίες συμπτώσεις που μας δείχνουν ότι είμαστε στον σωστό δρόμο. Καθώς εμπιστεύεσαι την διαίσθησή σου και ξέρεις ότι θα συμβούν « θαύματα», τόσο ποιο πολύ η ενέργειά σου τα ελκύει.

9. ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΩ

5-tips-to-deal-with-failure

Συχνά πετυχαίνουμε επιτυχίες μετά από σκαμπανεβάσματα. Όταν θα βρεθείς σε ύφεση και θα νοιώσεις ότι κόλλησες, πρέπει να γνωρίσεις ότι είναι μια κατάσταση που δεν διαρκεί για πάντα. Βρες τρόπους να διασκεδάσεις την ζωή παρά τις αντιξοότητες που συναντάς στην ζωή σου και συνέχισε να εστιάζεις σε ότι θέλεις να πετύχεις.

10. TRUST IN DIVINE ORDER

images (2)

Μπορεί να αρχίσεις να νοιώθεις σαν την Μητέρα Τερέζα, όταν κάποτε είπε « Γνωρίζω ότι ο Θεός δεν θα μου στείλει κάτι που δεν μπορώ να αντέξω. Απλά εύχομαι να μην με εμπιστεύεται τόσο.» Το σύμπαν έχει το τέλειο σχέδιο για την εξέλιξη της ζωής σου σαν ανθρώπινο όν. Καθώς θα μαθαίνεις να καθοδηγείσαι από την διαίσθησή σου, θα ξεκινήσεις να ενεργείς με την σοφία του σύμπαντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: