Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

ΤΑ 10 ΜΕΓΑΛΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!!!

Συνέχεια…

Λάθος 4ο) Μοιράζεσαι μαζί του το πώς “νιώθεις” πολύ νωρίς…

Άλλο ένα τεράστιο και ατυχές λάθος που κάνουν οι 42980543_Subscription_Sπερισσότερες γυναίκες με τους άντρες είναι το να μοιράζονται τα συναισθήματά τους πολύ νωρίς.

Άκουσε…

Οι ελκυστικοί, μόνοι, επιτυχημένοι άντρες είναι σπάνιοι. Είναι δημοφιλείς και τυχαίνουν μεγάλης προσοχής από τις γυναίκες. Οι περισσότερες γυναίκες δεν το συνειδητοποιούν, αλλά οι ελκυστικοί άντρες πλησιάζονται από τις γυναίκες με τον ένα ή τον άλλο τρόπο συνεχώς.

Και μάντεψε τι…
Οι ελκυστικοί άντρες είχανε συνήθως πολλές γυναίκες. Σωστά. Έχουν εμπειρία. Ξέρουν τι να περιμένουν. Και
ένα πράγμα που κάνει έναν ωραίο άντρα να ξενερώνει και να τρέχει για να φύγει… …είναι μια γυναίκα που του λέει “Ξέρεις, μ’αρέσεις πάρα πάρα πολύ!” μετά από ένα δυο ραντεβού.

Αυτό σημαίνει για  τον άντρα ότι είσαι απλά από εκείνες τις 2240614_640pxκλασικά “συναισθηματικά εξαρτημένες” γυναίκες που βιάζονται να κάνουν μια σχέση και θέλουν έναν άντρα για να συμπληρώσει αυτές και τις ζωές τους.

Δηλώνει ότι είσαι από τις γυναίκες που έχουν για σημαία ζωής το ΈΧΩ ΣΧΕΣΗ ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ’  Αυτό ΔΕΝ είναι ελκυστικό για έναν άντρα. Μη το κάνεις. Χαλάρωσε. Δεν χρειάζεται να βιαστείς να δέσεις τον γάιδαρό σου, γιατί θα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια.

Υπάρχει ένας καλύτερος τρόπος…

Δεν λέω το να έχεις μία σχέση μπορεί να σε κάνει ευτυχισμένη, αλλά πρέπει πρώτα να ξέρεις τι είναι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος, να το κατακτήσεις μέσα σου και τότε θα το δεις να συμβαίνει και έξω από εσένα!

Λάθος 5ο) Παρερμηνεύεις τα σημαντικά “σινιάλα” που στέλνουν οι άντρες…  2998393-a-young-couple-on-vacation-eating-lunch-at-a-relaxed-outdoor-restaurant-1

Οι άντρες εξωτερικεύουν συνεχώς το πώς νιώθουν για μία γυναίκα και προδίδουν μεγάλα μυστικά για τον εαυτό τους. Οι περισσότερες γυναίκες δε προσέχουν αυτά τα σημάδια ή δεν τους δίνουν την αρμόζουσα σημασία.

Τα σινιάλα που στέλνουν οι άντρες έχουν τέσσερα κύρια επίπεδα:
1) Κοινωνικό: Τι φάση περνάει ο άντρας στη ζωή του – σταθερότητα, εμπιστοσύνη, κατεύθυνση
2) Συναισθηματικό: Αν είναι ή δεν είναι “συναισθηματικά διαθέσιμος”
3) Σωματικό: Αν του αρέσεις και για ποιους λόγους
4) Ερωτική κατάσταση: Αν έχει τη διάθεση να δημιουργήσει και να αναπτύξει μια σχέση στο μέλλον


Το αστείο είναι ότι οι άντρες στέλνουν τα πολυεπίπεδα Image0000113αυτά σινιάλα εντελώς κατά λάθος. Αυτά κι αν είναι καλά νέα για τις γυναίκες…

Οι άντρες δε μπορούν να αντισταθούνε! Αν θέλεις να έχεις αποτελέσματα με τους άντρες πρέπει να μάθεις να αναγνωρίζεις αυτά τα σημάδια. Αυτό σημαίνει να ενδιαφέρεσαι πραγματικά για το τι συμβαίνει στο μυαλό αυτού του ανθρώπου που έχεις απέναντί σου, και να του δώσεις όλη την πρέπουσα σημασία. Από το να ακούς με προσοχή τι σου λέει, και να μην υποθέτεις τίποτα, από το να μην βιάζεσαι να βγάζεις συμπεράσματα, να μην εθελοτυφλείς, και να ακούς την φωνή της λογικής πρώτα και μετά της διαίσθησης που είναι και το δυνατό σημείο των γυναικών.

Μην ξεχνάς τα αγοράκια είναι όντα της λογικής και τα κοριτσάκια της διαίσθησης , άρα ο τέλειος συνδυασμός δίνει το τέλειο αποτέλεσμα!

148224364


Λάθος 6ο) Βασίζεσαι στη φυσική σου ικανότητα για να κρίνεις τον χαρακτήρα ενός άντρα

Δεν είναι εύκολο να καταλάβεις τους ανθρώπους. Ειδικά το shutterstock_91704920αντίθετο φύλο.

Τα τελευταία χρόνια της ζωής μου ξόδεψα πολύ χρόνο προσπαθώντας να καταλάβω τους ανθρώπους. Μελέτησα ψυχολογία, τις συμπεριφορές των ανθρώπων και πιο συγκεκριμένα πώς σκέπτονται και δρούνε στις ερωτικές σχέσεις. Από όσα είδα κατάλαβα ότι οι άντρες και οι γυναίκες έχουν τους δικούς τους  μυστικούς τρόπους για να λένε αυτό που θέλουν. Μόνο όμως αν ξέρεις που να ψάξεις, μπορείς να αναγνωρίσεις αυτούς τους μυστικούς τρόπους.

Οι γυναίκες επικοινωνούνε με υπαινιγμούς, γλώσσα του σώματος, σαρκασμό και φλερτ όταν έχουν πρωτογνωρίσει έναν άντρα.

645B87431CBF77279C5FEE04CA939146

Μπορούν να γνωστοποιήσουν σε έναν άντρα ότι είναι ανοιχτές σε κάτι πιο σοβαρό με άμεσο ή και έμμεσο τρόπο.

Οι άντρες είναι διαφορετικοί… Οι άντρες επικοινωνούνε κυρίως με σαρκασμό, χιούμορ, θρασύτητα και άλλους έμμεσους τρόπους επίδειξης του δικού τους status. Πολύ σπάνια θα δείξει άμεσα κάποιος άντρας αν είναι ή όχι έτοιμος ή ικανός για μια πιο βαθιά και ουσιώδη σχέση. Με εξαίρεση τα σεξουαλικά ενδιαφέροντα τους, οι άντρες στέλνουν κυρίως έμμεσα σινιάλα σχετικά με τη φάση στην οποία βρίσκονται.

i-pethera-mporei-na-sosei-tous-antres-apo-diazygio-1-315x236

Αν δεν γνωρίζεις πώς να διαβάσεις αυτά τα σινιάλα, τότε θα λάβεις το λάθος μήνυμα. Και το να λάβεις το λάθος μήνυμα προκαλεί πάντα πολύ πόνο και καημό παρά οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα. Μπορείς να αποφύγεις αυτό τον πόνο αν μάθεις να αναγνωρίζεις τον καλό από τον κακό άντρα. Η γυναικεία διαίσθηση είναι το πιο δυνατό μας εργαλείο και πρέπει να το χρησιμοποιούμε, αφού όμως πρώτα ακούσουμε τι μας λέει ο άλλος.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Είμαι εδώ για να δώσω μαρτυρία για το πώς με βοήθησε να φτιάξω τη σχέση μου αυτός ο ισχυρός μάστορας που ονομάζεται Dr.DWAN. Ήμουν ραγισμένη όταν η αρραβωνιαστικιά μου μου είπε ότι δεν ενδιαφέρεται πλέον να με παντρευτεί επειδή είχε σχέση με την άλλη γυναίκα όπου εργάζεται. Έκλαιγα και έκλαιγα κάθε μέρα, μέχρι που έγινε τόσο άσχημα που έφτασα στο Διαδίκτυο για βοήθεια, τότε ήταν που διάβασα μια κριτική για το σπουδαίο έργο του Dr.DAWN και μετά επικοινώνησα μαζί του για βοήθεια για να φέρω πίσω τον εραστή μου. με βοήθησε να κάνω ένα ισχυρό ξόρκι αγάπης συμφιλίωσης και προς μεγάλη μου έκπληξη μετά από 48 ώρες που έκανα το ξόρκι της αγάπης, η αρραβωνιαστικιά μου επέστρεψε στα γόνατα παρακαλώντας με να τον συγχωρήσω. Είμαστε τώρα ευτυχισμένοι παντρεμένοι και όλες οι ευχαριστίες πηγαίνουν στον Dr.DAWN Wonders για να με βοηθήσετε να σώσω τη σχέση μου, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Dr.DAWN μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του: ( dawnacuna314@gmail.com )
WhatsApp:+2349046229159/
+3550685677099