Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗΣ!!

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗΣ!!!

(Μέρος 1ο)

imagesCAPN7E77

ΠΡΟΛΟΓΟΣ

1. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ

Φαντάσου για λίγο ότι έχεις απίστευτη αυτοπεποίθηση. Τι θα έκανες για να αλλάξεις την ζωή σου? Η επιτυχία σε όλες τις φάσεις της ζωής μας, αρχίζει με την ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ!Σκέψου λίγο όλους τους επιτυχημένους ανθρώπους που ξέρεις, αυτούς που σταθερά κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα.

Η Αυτοπεποίθηση και η θετική εικόνα του εαυτού τους δεν είναι το κοινό που ουσιαστικά έχουν μεταξύ τους?

imagesCAAZ6725

  • Αυτοπεποίθηση είναι το εσωτερικό αίσθημα της βεβαιότητας.
  • Είναι ένα βαθύ αίσθημα βεβαιότητας για το ποιος είσαι και τι έχεις να προσφέρεις στον κόσμο.
  • Είναι επίσης το αίσθημα ότι είσαι πολύτιμος και αξιαγάπητος.

Όλοι επιθυμούμε να κατέχουμε αυτοπεποίθηση για τον απλό λόγο ότι κάνει την ζωή μας πιο εύκολη και πολύ πιο διασκεδαστική. imagesωωω

  • Η Αυτοπεποίθηση μας δίνει την ενέργεια να δημιουργήσουμε τα όνειρά μας.
  • Η Αυτοπεποίθηση είναι ένα σημαντικό στοιχείο για να μπορείς να δημιουργήσεις με δύναμη και σιγουριά.

Υπάρχουν πολλές όψεις στο αίσθημα που προέρχεται από αυτή την δύναμη της βεβαιότητας.

 

2. ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ

imagesCATE7OT5

  1. Αυτοπεποίθηση δεν είναι να φέρεσαι σαν να είσαι καλύτερος από τους άλλους
  2. Αυτοπεποίθηση δεν είναι να αισθάνεσαι σαν να είσαι καλύτερος από τους άλλους.
  3. Η Αυτοπεποίθηση δεν είναι κάτι που θα πρέπει να αισθάνεσαι ένοχος επειδή την θέλεις.
  4. Αυτοπεποίθηση δεν είναι η ικανότητα να πατάς σε άλλους ή να προωθείς τον εαυτό σου κομματιάζοντας την προσωπικότητα κάποιου άλλου.

imagesCAFJ0BGR

Πολλοί άνθρωποι φοβούνται να επιθυμήσουν μεγάλα δώρα για τον εαυτό τους. Αισθάνονται ότι αν επιθυμήσουν μεγάλα πράγματα για τον εαυτό τους αυτό θα σημάνει ότι είναι γεμάτοι με υπερηφάνεια και ότι θα είναι ανάξιοι να τους αγαπούν . Αλλά , τίποτα δεν απέχει όσο αυτό από την αλήθεια. Χρειάζεται να έχεις ένα βαθμό αυτοπεποίθησης για να επιθυμείς μεγάλα πράγματα για τον εαυτό σου και ποτέ δεν καταφέρνεις να έχεις μεγάλα πράγματα χωρίς πρώτα να έχεις την επιθυμία για αυτά. images

Το να έχεις αυτοπεποίθηση δεν σημαίνει ότι δεν είσαι καλός άνθρωπος. Δεν σημαίνει ότι πρέπει να νοιώθεις ένοχος που θέλεις να έχεις αυτοπεποίθηση γιατί η πραγματική αυτοπεποίθηση δεν περιαυτολογεί ούτε και εκμεταλλεύεται τους άλλους.

Όταν έχεις Αυτοπεποίθηση είναι το ίδιο σαν να έχεις ένα μαγικό ραβδάκι στην τσέπη σου. Η Αυτοπεποίθηση σου ανοίγει πόρτες ως δια μαγείας.

Όταν έχεις Αυτοπεποίθηση οι άνθρωποι έλκονται από εσένα . Ανακαλύπτεις ότι οι άνθρωποι θέλουν να βρίσκονται γύρω σου – για διάφορους λόγους- να σε φλερτάρουν, να μάθουν από εσένα, να παίξουν μαζί σου, να έχουν εμπειρίες μαζί σου και για άλλους πολλούς λόγους.  Η Αυτοπεποίθηση είναι ελκυστική. Είναι δυναμική. 

imagesCANVUPMD

Θα ανακαλύψεις ότι αφιερώνοντας χρόνο στο να αποκτήσεις Αυτοπεποίθηση, η ζωή σου θα αλλάξει με κάθε δυνατό και απίθανο τρόπο.  Τι θα ήθελες να έχεις περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στον κόσμο?

Στις πιο κάτω σελίδες θα αρχίσεις ένα ταξίδι, βήμα βήμα , για αυτό που επιθυμείς να έχεις περισσότερο, και ίσως μου πεις ότι αυτό δεν είναι Αυτοπεποίθηση αλλά κάτι άλλο, όμως χωρίς Αυτοπεποίθηση , μπορείς άραγε να έχεις αυτό το κάτι άλλο?

Χωρίς Αυτοπεποίθηση και την δυναμική ώθηση που δίνει στην ζωή σου, μπορείς να αλλάξεις αυτό που σε κάνει ανίσχυρο και αναποτελεσματικό, μπορείς να αλλάξεις τις πεποιθήσεις που σε περιορίζουν και έχεις λιγότερα από όσα μπορείς να έχεις και αξίζεις? ΟΧΙ!

Ξεκίνα λοιπόν ΤΩΡΑ και άρχισε αμέσως να μαθαίνεις τι είναι ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ και ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ.

imagesγγγηη

Τα καλά νέα είναι ότι η Αυτοπεποίθηση είναι κάτι που μπορείς να αποκτήσεις. Υπάρχουν βήματα που μπορείς να μάθεις να κάνεις. Είναι όλα μέσα στις δυνατότητές σου και Πώς να Αναπτύξεις την Αυτοπεποίθησή σου και μία Θετική Εικόνα του Εαυτού σου. Είναι μία μέθοδος που σου δίνει τα εργαλεία, τις στρατηγικές και τις τεχνικές να αναπτύξεις και να κατακτήσεις την Αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι , την συμπεριφορά που θα σε βοηθήσει σε αυτό και τελικά θα καθορίζει στο εξής την Αυτοεικόνα σου και την Αυτοεκτίμησή σου.


Τα βήματα για την Μεγάλη Αυτοπεποίθηση

Ας πιάσουμε δουλειά! Φτιάξε ένα φλιτζάνι καφέ ή τσάι και ας αρχίσουμε!imagesCAT2YEIZ
Λοιπόν, από τι αποτελείται αυτή η σειρά μαθημάτων;

Παρακάτω βρίσκονται τα πράγματα με τα οποία θα ασχοληθούμε τις επόμενες ημέρες.

Μέρος 1: Τα τωρινά επίπεδα αυτοπεποίθησης σου. Τι συμβαίνει;

Μέρος 2: Παίζοντας τον ρόλο! Πρακτική Οικοδόμηση Αυτοπεποίθησης.

Μέρος 3: Το πρότυπο αυτοπεποίθησης σου.

Μέρος 4: Ετοιμασία για την νεοανακαλυφθείσα αυτοπεποίθηση σου.

Μέρος 5: Πώς να νιώθεις αυτοπεποίθηση σε κλάσματα δευτερολέπτου!

Μέρος 6: Κάνοντάς τα όλα πράξη.

Μέρος 7: Ο νέος σου εαυτός!

imagesCA6T1GXL

  Η εξάσκηση είναι το παν!

Καθ’ όλη τη διάρκεια των μαθημάτων θα σου ζητάω να φέρεις σε πέρας μικρές ασκήσεις και εργασίες. Φρόντισε να τις ολοκληρώνεις αν θέλεις να επωφεληθείς πλήρως από αυτά τα μαθήματα. imagesCAO8QD8B

Πρόσφατα άκουσα ότι πάνω από το 50% των ανθρώπων που αγοράζουν ένα βιβλίο δεν προχωράνε ποτέ πέρα από το πρώτο κεφάλαιο! Το μόνο που ζητάω από εσένα είναι να αφιερώσεις 15 ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΟΣ αυτών των μαθημάτων!

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…

Δεν υπάρχουν σχόλια: