Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΕΛΞΗΣ

Συνέχεια (Μέρος 4ο)
Επιθυμία
imagesη
Η επιθυμία δίνει ζωή στα όνειρά σας και είναι το καύσιμο για την προσδοκία και την φαντασία σας. 

Όταν έρχεστε σε επαφή με την επιθυμία σας, η φαντασία σας, σε συνδυασμό με όλες τις θετικές σκέψεις και τα αισθήματα για τον στόχο σας, αναφλέγονται. Για να έρθετε σε επαφή με την επιθυμία που έχετε για τον στόχο σας, απλά αναρωτηθείτε. « Γιατί το θέλω αυτό?» Μόλις απαντήσετε όλα τα Γιατί, το πάθος σας και τα αισθήματά σας αναμιγνύονται σε ένα δυνατό κοκτέϊλ και η φαντασία σας καλπάζει, ρέει.

Ρωτώντας Γιατί σας βοηθάει επίσης να ξεκαθαρίσετε την πρόθεση πίσω από τον στόχο σας, και πόσο αληθινός είναι αυτός ο στόχος για εσάς. Επίσης σας δίνει μία πραγματική εικόνα για τον απώτερο σκοπό και το επιθυμητό αποτέλεσμα του στόχου σας (τι θέλετε να έχετε από αυτό τον στόχο).

Κάντε αυτή την άσκηση και θα σας αποκαλυφθούν πολλά Μυστικά.
imagesκ

Μερικές φορές αυτό που νομίζουμε ότι θέλουμε πολύ , μπορεί να είναι το προϊόν της γνώμης και της επιθυμίας κάποιου άλλου, που ονειρεύεται αυτό για εμάς. Η να είναι κάτι που «Πρέπει» οπωσδήποτε να έχουμε , για να ικανοποιήσουμε το εγώ μας, ή κάποια επιθυμία που μας φαίνεται λογική, αλλά δεν την επιθυμεί πραγματικά η καρδιά μας. Εάν αναρωτηθείτε Γιατί θέλετε κάτι και αυτό δεν σας κάνει να σας τρέχουν τα σάλια, τότε αναρωτηθείτε εάν το θέλετε πολύ πραγματικά .

Μελλοντική Αιτία


index.κξηjpg
Ένα άλλο εργαλείο για να ευθυγραμμίσετε το μυαλό και την ψυχή σας στο αποτέλεσμα που επιθυμείτε είναι αυτό που αποκαλώ Μελλοντική Αιτία.

Η ουσία είναι, ότι ο χρόνος και το διάστημα είναι μία ψευδαίσθηση. Το μέλλον που επιθυμείτε υπάρχει ήδη. Αντί λοιπόν να φαντάζεστε πως θα είναι το μέλλον σας στην παρούσα κατάστασή σας , ταξιδέψτε σε αυτό το λαμπρό μέλλον και ζήστε το σε πραγματικό επίπεδο.

«Το διάστημα και ο χρόνος δεν είναι συνθήκες στις οποίες ζούμε. Είναι απλά καταστάσεις στις οποίες σκεφτόμαστε»  
Αλμπερτ Αινστάιν


Αυτή είναι μία από τις πιο έντονα συναισθηματικές τεχνικές που έχω χρησιμοποιήσει. Η επίγνωση που έχω λάβει σε σύνδεση με το μέλλον που επιθυμώ, με αυτό τον τρόπο με πήγε πέρα από τα όρια της παρούσας μου φαντασίας, η και ακόμη από αυτό που θα μπορούσα συνειδητά να δημιουργήσω. Μου χαρίστηκαν πληροφορίες και καταστάσεις του είναι που με έβγαλαν «πολύ έξω από τα νερά μου» και άλλαξαν εμένα και την πραγματικότητά μου άμεσα.Γιαυτό τον λόγο και το αποκαλώ Μελλοντική Αιτία , γιατί μπορεί να αλλάξει δραστικά την κατεύθυνση της τωρινής σας κατάστασης με την δύναμη του συντονισμού. Συνδεόμενοι με αυτό το μέλλον, δημιουργείτε μία γέφυρα μαζί του και αυτό λειτουργεί σαν πύλη στην εκδήλωσή του στον κόσμο σας.

«το μέλλον επηρεάζει το παρόν ακριβώς όσο και το παρελθόν»
Friedrich Nietzsche

Το μέλλον σας επηρεάζει πάντα το παρόν σας. Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να επιλέξετε το μέλλον που επιθυμείτε να σας επηρεάζει και να επιτρέψετε να αλλάξει εδώ και τώρα.
Ο Μike Dooley , συγγραφέας του Notes from the Universe ξεκάθαρα τονίζει όταν μας λέει ‘Dwelling from not upon the space you want to inherit, is the fastest way to change absolutely everything”.
Εξασκηθείτε στο να επισκέπτεσθε το μέλλον σας κάθε μέρα.
imagesμ
Τι είδους αποφάσεις παίρνει για εσάς αυτό το μέλλον, πως σκέφτεται και πως αισθάνεται και πως είναι? Ποιες λύσεις βρίσκει, ποιες επιτυχίες δημιουργεί, ποια εμπόδια υπερπηδά κλπ.
Κρατήστε μία ‘μελλοντική προοπτική’ όταν παίρνετε αποφάσεις, όταν βάζετε στόχους ή όταν αντιμετωπίζετε δυσκολίες. Φανταστείτε πως ο μελλοντικός σας επιτυχημένος, πλούσιος , υγιής, αξιαγάπητος εαυτός σκέφτεται, αισθάνεται και είναι? Συνδεθείτε με αυτό το μέλλον και επιτρέψτε του να έχει λόγο και φωνή στην ζωή σας σήμερα, τώρα, και αφήστε το να συμμετέχει στις σκέψεις , τα αισθήματα και στις πράξεις που εσείς επιλέγετε. 

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: