Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

¨ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΕΛΞΗΣ¨

Ο Νόμος της Έλξης ΞΑΝΑγιατί, ΕΣΕΙΣ μας το ζητήσατε…

Το Μυστικό αποκαλύφθηκε:

ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!!I_give_you_me_by_Nilopher
Ο ‘Άνθρωπος είναι ο μεγαλύτερος μαγνήτης του σύμπαντος και η σκέψη του δημιουργεί την ύλη, διαμορφώνει την καθημερινότητα, πραγματοποιεί τις επιθυμίες του!

Κι όμως είναι τόσο δύσκολο να το πιστέψουμε…Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα;"Μόνο αν δουλέψεις σκληρά". Μπορείς να τα έχεις όλα στη ζωή; Όχι πρέπει να υπάρξει μια ισορροπία. Αλλού χάνεις αλλού κερδίζεις!!! Αυτή τότε γιατί τα έχει όλα, λεφτά, υπέροχο σύντροφο, φήμη, δόξα, οικογένεια; "Αυτή είναι σπάνια περίπτωση". Έχετε κοιτάξει γύρω σας να δείτε πόσες "σπάνιες images0012περιπτώσεις υπάρχουν"; Γιατί είναι τόσο δύσκολο να πιστέψετε ότι ο άνθρωπος είναι το αγαπημένο πλάσμα του θεού και του σύμπαντος;
 
Κι όμως σας φαίνεται τόσο φυσιολογικό όταν δηλώνετε την επιθυμία να δείτε κάποιον που έχετε πολύ καιρό να συναντήσετε και μετά από λίγο σας παίρνει τηλέφωνο. Όπως σας φαίνεται πολύ φυσικό να δουλεύετε έχοντας ως στόχο να πάρετε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και μετά από κάποιο χρονικό διάστημα να το αγοράζετε. Και όμως, λειτουργώντας ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, επίσης φυσικό είναι να συνεχίσεις να δουλεύεις και συγχρόνως να ονειρεύεσαι όταν επιθυμείς,imagesοCAVPMO6Q να ζεις στη φαντασία σου και να χαμογελάς βιώνοντας όλα τα συναισθήματα που θα ένιωθες σαν να τα είχες ήδη αποκτήσει. Και τότε το πιο μαγικό πράγμα συμβαίνει: Βλέπεις τα όνειρα σου να γίνονται πραγματικότητα. Οι ευκαιρίες σου δίνονται απλόχερα. Οι δρόμοι ανοίγουν μπροστά σου. Η ζωή σου χαμογελάει! Ακριβώς επειδή της χαμογέλασες πριν εσύ!!!    

Εκδηλώνω πρόθεση = Δίνω μορφή

Σας λέει κάτι αυτό?

Από τότε που κυκλοφόρησε το Secret οι άνθρωποι από όλο τον κόσμο αναρωτιούνται πώς θα κάνουν τον Νόμο της Έλξης να λειτουργήσει υπέρ τους. Οι περισσότεροι αισθάνονται ότι δεν είναι τόσο εύκολο για αυτούς όσο νόμιζαν ότι θα ήταν και δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί ο Νόμος της Έλξης λειτουργεί για κάποιους και όχι για αυτούς.
Αυτό που δεν αντιλαμβανόμαστε imagesCA5TLJWOείναι ότι ο Νόμος της Έλξης λειτουργεί ΠΑΝΤΑ! Λειτουργεί πάντα , όπως και ο Νόμος της Βαρύτητας και άλλοι συμπαντικοί Νόμοι.
Δεν μπορούμε να ανοιγοκλείνουμε on-off τον Νόμο της Βαρύτητας και φυσικά το ίδιο συμβαίνει και με τον Νόμο της Έλξης.

Η αλήθεια είναι αυτή.

Εκδηλώνω πρόθεση = Δίνω μορφή

Είναι η φυσική αντίληψη των σκέψεών μας, των συναισθημάτων, των πεποιθήσεων, συμπεριφορών, επιλογών και αποφάσεων μας.
Εκδηλώνουμε την πρόθεση μας συνέχεια σε όλη την πορεία της ζωής μας είτε το αντιλαμβανόμαστε συνειδητά είτε όχι.

Η έννοια της δημιουργίας της πραγματικότητάς μας, δεν είναι σίγουρα καινούρια.
Οι πιο σοφοί μυστικιστές, οι Quantum φυσικοί και οι ειδικοί σε δηλώσεις συμπαντικών απόψεων, συμφωνούν ως προς την ίδια κατανόηση για την φύση της πραγματικότητας που ζούμε, ότι εμείς οι ίδιοι είμαστε η πηγή, και όχι η αιτία, του κόσμου μας.

Τα πάντα είναι Ενέργεια! Όταν χωρίζεις την ύλη σε άτομα βλέπεις ότι δεν είναι κάποιο σταθερό σωματίδιο που πίστευες ότι είναι.

imagesCALQ3S1Z
Όπως αποδεικνύει τώρα η κβαντική φυσική, ο φυσικός μας κόσμος αποτελείται από μήκη κύματος ενέργειας που αποκρίνονται απευθείας στις σκέψεις μας.
Ο κόσμος μας λοιπόν δεν είναι κάτι ξεχωριστό από εμάς: και το σπουδαιότερο μάλιστα είναι και εύπλαστος.

Η πραγματικότητα είναι ένα δονούμενο πεδίο συνειδητότητας, ένα αλληλοσυνδεόμενο δίκτυο φωτός, μία θάλασσα ενέργειας και μία πηγή με απεριόριστες δυνατότητες στην Αγάπη.

Όταν μάθουμε πώς να χρησιμοποιήσουμε σωστά και να καθοδηγήσουμε αυτή την ενέργεια , δεν υπάρχουν όρια στο τι είμαστε ικανοί να δημιουργήσουμε.

Οι σκέψεις μας και τα συναισθήματά μας είναι τα εργαλεία με τα οποία μπορούμε να κατασκευάσουμε τον κόσμο μας στην κυριολεξία. Δηλαδή ότι χρειαζόμαστε για να δημιουργήσουμε την ζωή που ονειρευόμαστε, βρίσκεται ήδη μέσα μας εδώ και τώρα!
Η κβαντική φυσική αποκαλύπτει την φύση της πραγματικότητας σε θεμελιώδες επίπεδο, και πως οι σκέψεις μας, όχι μόνο επηρεάζουν αλλά και δημιουργούν τις εμπειρίες μας.

Τίποτα δεν υπάρχει εάν δεν πέσει στην αντίληψή μας.
¨Όχι μόνο δημιουργούμε τον τρόπο που βλέπουμε τα πράγματα, αλλά δημιουργούμε και τα πράγματα που βλέπουμε!¨

Lazaris

The Secret εκτός από ένα βιβλίο και ντοκιμαντέρ είναι και μία καταπληκτική εισαγωγική εξερεύνηση στην φύση και στον τρόπο λειτουργίας της πραγματικότητας με μεγάλη έμφαση στον Νόμο της Έλξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: