Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

ΕΣΤΙΑΣΕ!!


ΕΣΤΙΑΣΕ!

Σε αυτό που δίνεις την προσοχή σου ευδοκιμεί. Η ενέργεια των σκέψεών σου, των συναισθημάτων, της φαντασίας και της επιθυμίας σου τρέφει την εμπειρία σου.
Όποτε εστιάζεις σε αυτό που δεν θέλεις , δίνεις σε αυτό την προσοχή σου, τότε μεγεθύνεται στην ζωή σου. Λέξεις όπως ΄δεν΄ ΄μη΄  ΄όχι΄ δείχνουν που εστιάζεις , τι είναι αυτό που δεν θέλεις παρά αυτό που θέλεις.
Τάισε τα όνειρά σου όχι τους φόβους σου. Τάισε τις επιτυχίες σου όχι τις αποτυχίες σου. Οι σκέψεις σου , τα συναισθήματά σου, η εστίαση και ο τρόπος που τα χρησιμοποιείς σου δίνουν τις κατευθύνσεις. Σίγουρα σε πάνε κάπου. Εάν αισθάνεσαι καλά , τότε καλά θα αισθάνεσαι και στον προορισμό σου.
Εάν βρίσκεσαι σε μία ιδιαίτερη δύσκολη φάση, ή υπάρχει μία περιοχή στην ζωή σου που σου προκαλεί φόβο ή ανησυχία ή άγχος, ή άλλα αρνητικά συναισθήματα (θυμό, ενοχή, κλπ) υπάρχει μία τεχνική που μπορείς να χρησιμοποιήσεις , ώστε να σε βοηθήσεις να εστιάσεις μακριά από αυτό που δεν θέλεις και να συγχρονιστείς σε αυτό που θέλεις, όπως επίσης και σε υψηλότερες, θετικές  ενεργειακές δονήσεις.


Λοιπόν, στην αρχή της ημέρας σου διάλεξε
α) έναν στόχο/όνειρο που επιθυμείς να δημιουργήσεις , μικρό ή μεγάλο, δεν έχει σημασία ή
β) ένα πρόσωπο που θαυμάζεις και επιθυμείς να μοιάσεις και να αναπτύξεις κάποιες από τις δικές του ποιότητες
αυτό θα λειτουργήσει σαν ΄άγκυρα εστίασης΄ κατά την διάρκεια της ημέρας. Κάθε φορά που η εστίασή σου αρχίζει να ξεφεύγει προς την κατεύθυνση των αρνητικών σκέψεων, φόβων, ανησυχιών ή της απαισιοδοξίας , αμέσως αλλάξτε την προσοχή σας προς την ΄άγκυρα εστίασης΄ σας. Χρησιμοποιήστε την ίδια που έχετε επιλέξει στην αρχή της ημέρας , όλη την ημέρα. Βιώστε πως ανεβάζει την κατάστασή σας άμεσα.

Αυτός είναι και ένας διασκεδαστικός τρόπος για να αποκτήσετε μεγαλύτερη επίγνωση και έλεγχο των σκέψεων και των συναισθημάτων σας και να δίνετε μεγαλύτερη ενέργεια στον στόχο σας. Μπορείτε να διαλέγετε διαφορετικές ΄άγκυρες εστίασης΄ κάθε μέρα.

Για να εμπλουτίστε την εξάσκησή σας μπορείτε επίσης να κάνετε την παρακάτω άσκηση.
Προσπαθήστε να προσηλώστε το βλέμμα σας σε ένα σημείο μακριά σας για μερικά λεπτά χωρίς να αποσπαστείτε (μπορείτε να ζωγραφίσετε ένα σημείο σε ένα χαρτί ή να χρησιμοποιήστε ένα συγκεκριμένο σημείο στον χώρο σας).
Μπορείτε να ξεκινήσετε να εστιάζετε σε αυτό το σημείο για 30 δευτερόλεπτα.
Προσπαθήστε να κρατήσετε το μυαλό σας καθαρό και σταθερό και δώστε όλη σας την προσοχή στο σημείο εστίασης.
Μετά αρχίστε κάθε μέρα να αυξάνετε τον χρόνο εστίασης σε αυτό το σημείο και να θυμάστε να κρατάτε το μυαλό σας καθαρό και σταθερό.
Αυτή είναι μία καταπληκτική άσκηση για να μάθετε πώς να εστιάζετε στον στόχο, να κρατάτε το μυαλό σταθερό και καθαρό και να είστε περισσότερο παρόντες στο ΄εδώ και τώρα΄.
Μπορείτε να κάνετε αυτή την πρακτική σε όλες τις καθημερινές σας δραστηριότητες και να είστε πλήρως προσηλωμένοι στο αποτέλεσμα.
Πάντα να χαίρεστε με τον εαυτό σας για τις επιτυχίες σας και τους θριάμβους σας.


ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ?

Όταν σταθμίζετε τις προτιμήσεις σας, οραματίζεστε τα όνειρά σας ή βρίσκετε τι επιθυμεί η καρδιά σας, μην παγιδεύεστε με το να αναρωτιέστε με ποιόν τρόπο θα τα αποκτήσετε όλα αυτά. Αναρωτώμενοι ΄Πώς΄  καλλιεργεί αμφιβολίες και περιορισμούς στην φαντασία σας και στην προοπτική του ορίζοντα σας.
Αφήστε στο σύμπαν να ξεκαθαρίσει το ΄πως΄ θα γίνει αντί για εσάς.
Μέσα από τα σημεία υπεροχής του και τις απεριόριστες δυνατότητές του , αυτό του είναι ένα εύκολο και διασκεδαστικό καθήκον. 
Η δική σας δουλειά είναι να αναγνωρίσετε τις ευκαιρίες, να χαρείτε με τα δώρα που έρχονται στον δρόμο σας , να πανηγυρίσετε με τις επιτυχίες σας και να είστε ευγνώμονες με το μαγικό ταξίδι της ζωής σας.
 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

[url=http://www.iystwowgold.com]wow gold[/url], i really enjoy itim glad games gold routed me a completely new try pertaining to my chiseled a person
way, as well as terrific, as well as being graceful. I may offered games gold the most standing.
convention parfaite alors agile ,[url=http://www.guildwars2gold.com.au]guild wars 2 gold[/url] dans seul bon emballage, vendeur ¨¤ recommander
Many didn't have an area place which unfortunately held [url=http://www.d3kiss.com/]diablo 3 gold[/url]. I like him or her, I aquired a good principal binocular Graduate students backwards and have absolutely place him or her through the use of ever in your life extreme temperatures component part released into your Southern Shr and they have discovered held up including 1, together with my own ankles and shins typically lodge styles and thus Dry up! I urge these people to everybody. I are an entire games gold"er" presently. :1 ))
everyone loves those games gold. it shouldn't produce and tend to be tremendous excellent. not difficult to provide also to slip on and they really don't get hold of likewise scorching. they are simply chic and you can clothes individuals down or up. would relate it to everyone!!(:
These [url=http://www.d3kiss.com/#diablo3gold]diablo 3 gold[/url] are quite nice: properly well worth the price tag. They are pretty fashion .and that i can deliver them all day. they suit so perfectly ,it is possible to convey these games gold, too!

Ανώνυμος είπε...

Είμαι εδώ για να δώσω μαρτυρία για το πώς με βοήθησε να φτιάξω τη σχέση μου αυτός ο ισχυρός μάστορας που ονομάζεται Dr.DWAN. Ήμουν ραγισμένη όταν η αρραβωνιαστικιά μου μου είπε ότι δεν ενδιαφέρεται πλέον να με παντρευτεί επειδή είχε σχέση με την άλλη γυναίκα όπου εργάζεται. Έκλαιγα και έκλαιγα κάθε μέρα, μέχρι που έγινε τόσο άσχημα που έφτασα στο Διαδίκτυο για βοήθεια, τότε ήταν που διάβασα μια κριτική για το σπουδαίο έργο του Dr.DAWN και μετά επικοινώνησα μαζί του για βοήθεια για να φέρω πίσω τον εραστή μου. με βοήθησε να κάνω ένα ισχυρό ξόρκι αγάπης συμφιλίωσης και προς μεγάλη μου έκπληξη μετά από 48 ώρες που έκανα το ξόρκι της αγάπης, η αρραβωνιαστικιά μου επέστρεψε στα γόνατα παρακαλώντας με να τον συγχωρήσω. Είμαστε τώρα ευτυχισμένοι παντρεμένοι και όλες οι ευχαριστίες πηγαίνουν στον Dr.DAWN Wonders για να με βοηθήσετε να σώσω τη σχέση μου, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Dr.DAWN μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του: ( dawnacuna314@gmail.com )
WhatsApp:+2349046229159/
+3550685677099