Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

ΕΠΙΜΟΝΗ!!



ΕΠΙΜΟΝΗ


Το ευχάριστο με τον Νόμο της Ελξης είναι ότι καταφέρνεις να ενώσεις την δύναμη του μυαλού και των συναισθημάτων σου. Περικλείει την δημιουργία μιας νέας προσέγγισης στην ζωή σου και τον τρόπο που σκέφτεσαι και αισθάνεσαι για τα επιτεύγματα και τις επιθυμίες σου. Αυτό βέβαια χρειάζεται επιμονή. Εάν δεν δεις άμεσα αποτελέσματα και ο στόχος σου δεν υλοποιηθεί  γρήγορα μπροστά στα μάτια σου, μην παραδίδεις τα όπλα και μην απελπίζεσαι.  Δούλεψε στο να ακονίζεις καλά τα εργαλεία σου : τις σκέψεις σου, τα αισθήματά σου, τις πεποιθήσεις σου και την συμπεριφορά σου, την φαντασία σου, την επιθυμία και την σύνδεσή σου με το λαμπρό σου μέλλον και τον πραγματικό σου εαυτό. Τότε θα δεις τα αποτελέσματα στην πραγματικότητά σου. Να τα εκτιμάς αυτά μαζί με τα σημάδια, τους οιωνούς, τις συγχρονικότητες που σου  παρουσιάζονται. Να είσαι ανοικτός στις ευκαιρίες που θα βρεθούν στον δρόμο σου και να πράξεις σύμφωνα με αυτές. 

Τα όνειρα σου , σαν σπόροι που ξεφυτρώνουν, θα κάνουν ρίζες και θα βλαστήσουν , όταν τα δώσεις ήλιο και νερό, και τα φροντίσεις μέσα στην ζέστη του μυαλού σου.
Να επιμένεις!! 

Το να συντονίσεις τις δονήσεις σου στο μέλλον που επιθυμείς, μπορεί και να σημαίνει ότι πρέπει να αλλάζεις τακτικά ανταλλακτικά και επίπεδα ανάπτυξης, όπως και να απομακρύνεις αυτό που φυτρώνει στον δρόμο σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: